In deze rubriek worden de meest recente berichten geplaatst. Na verloop van tijd worden de belangrijkste zaken daaruit bij het betreffende hoofdstuk op deze website ondergebracht. Klik op de titel om het gehele bericht te lezen.

Corona Vaccinatie echt nodig! Sinds kort ben ik, samen met andere BN-ers, ambassadeur van de Vaccinatie Campagne van het ministerie van VWS: Ik stroop mijn mouw op!Deze campagne is bedoeld om iedereen op te roepen zich tegen corona te laten vaccineren.Op 9 februari werd er...

Op 12 juli 2020 was ik te gast in het radioprogramma 'De Perstribune' van omroep MAX. Ik werd geïnterviewd door Margreet Reijntjes. Het programma stond in het teken van de Themadag tegen Racisme. Deze foto is gemaakt door Michaël Roele. ...

Na het succesvolle jaar 2019 met veel exposities stonden er voor 2020 weer enkele exposities  op het programma.
Maar vanwege de corona-crisis zijn enkele exposities afgeblazen, helaas. 

Voor 2021, dit jaar dus, staan er weer exposities op de lijst. 
Deelname aan de Kunstparade in Heiloo (eind juni) ging, vanwege de nog geldende coronamaatregelen, helaas niet door.
Toch zijn er nog drie exposities waarbij mijn werk te zien is.
In de maand juli (van 3 t/m 29 juli) in 't Oude Gemaal (Poldermuseum) in Heerhugowaard. Elk weekend geopend van 11.00 tot 17.00 uur. En verder bij mooi weer ook door de week. Ingang via Café de Pomp.
Ik exposeer daar samen met Rem de Boer.
Verder gedurende drie maanden (juli, augustus en september 2021) presenteer ik een totaaloverzicht van mijn werk in het Willibrordus Business Center, WBC. Dit WBC is gevestigd in het Hoofdgebouw van de voormalige Willibrord Stichting.  In een heel ruime locatie, in twee brede, lange gangen, toon ik dan mijn werk. Het is een overzicht van mijn werk uit de afgelopen 15 jaar. In 2006 begon ik namelijk met exposeren.
De expositie is op doordeweekse dagen geopend (dus niet op zat. en zon.) van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Het adres is: Kennemerstraatweg 464 in Heiloo.
Ik ben daar op afspraak aanwezig via telnr. 06 40048559.
De 3de expositie in op 18 en 19 september tijdens de Atelier- en Kunstroute in Heerhugowaard. Daarover volgen later nadere bijzonderheden.

Omdat ik vragen kreeg m.b.t. mijn website volgen hier wat tips die kunnen helpen bij het gebruik ervan. *Wil je een bericht in deze rubriek Nieuws volledig lezen, klik dan op de titel van het betreffende bericht. *Als je de rubriek Galerie gaat bekijken, dan krijg je de...

De Stichting MissIQ bestaat sinds 2011. In de afgelopen 10 jaren zijn in totaal maar liefst zo'n 40 containers met gevarieerd school inventaris naar de eilanden gestuurd. Inderdaad 'eilanden', want naast Curaçao was er ook contact met scholen op Aruba en Sint Maarten. Dankzij giften van sponsors en donateurs konden de kosten voor verzending worden betaald. Ook het afgelopen jaar zijn weer containers bij diverse scholen (voor basis en voortgezet onderwijs) op Curaçao en Aruba gelost.
Het materiaal van die scholen daar verkeert in een dermate slechte staat, dat vernieuwing hard nodig is. De Stichting zorgt daarvoor, door hen 'vintage' meubilair, sport- en spelmaterialen, computers, boeken e.d. te zenden die zijn geschonken door scholen in Nederland. Deze scholen hebben deze spullen over, omdat zij hun inventaris vernieuwen. Het 'afgedankte' materiaal is nog in zeer goede staat. Het krijgt daardoor een nieuw leven op Curaçao, in plaats van vernietigd te worden in Nederland.
Zie: www.stichtingmissiq.nl.
Ook is een container met sportattributen bezorgd bij de sportkoepel SDK op het eiland. Vorig jaar zijn maar liefst 11 grote containers verstuurd.
De opslagruimte van stichting Miss IQ wordt regelmatig bijgevuld met prachtig materiaal: leerlingsets (tafels en stoelen in diverse maten); leermiddelen, kasten, bureaus, knutsel- en speelmateriaal, vergadertafels, digi-borden, etc. etc. 
Ook dit jaar gaan minstens 10 containers weer overzee, daarvan nu ook naar scholen op Aruba.
Inmiddels heeft de Stichting Miss IQ een nieuw project toegevoegd: steun aan kansarme kinderen van Antilliaanse afkomst in Nederland. Alles daarover is te vinden op de website.