Deelname diverse exposities

Deelname diverse exposities

Na het succesvolle jaar met veel exposities staan er voor dit jaar, 2020, weer enkele exposities waaraan ik deelneem op het programma.
Om te beginnen in mei. De hele maand exposeert onze Kunstkring Plein 4 in het Gemeentehuis van Heerhugowaard. De eerste twee weken van de maand exposeert de ene helft van de leden, de laatste twee weken de andere helft. Welke periode van mei mijn werk te zien is, wordt later bekend gemaakt.
Op 26, 27 en 28 juni vindt de jaarlijkse Kunstparade in Heiloo plaats. Natuurlijk doe ik ook weer mee. Dit keer niet in de Bibliotheek, maar in de Cultuurkoepel. Kijk voor alle activiteiten en de openingstijden op de website van de Kunstparade Heiloo.
Verder is werk van mij te zien tijdens de Kunst- en Atelierroute in Heerhugowaard. Die wordt gehouden op 19 en 20 september. Ik toon mijn werk dan in het Gemeentehuis, samen met nog veel meer kunstenaars.

1Reactie
  • Trees Brouwer
    Geplaatst op 15:14h, 10 november Beantwoorden

    GEWELDIG EUGENIE !!!!! Van Harte Proficiat!! Echt verdiend hoor. Wij vinden je gedichten en verhalen ook altijd heel mooi. Eindelijk gerechtigheid ,haha!!!!

Geef een reactie