Deelname diverse exposities

Deelname diverse exposities

Na het succesvolle jaar 2019 met veel exposities stonden er voor 2020 weer enkele exposities  op het programma.
Maar vanwege de corona-crisis zijn enkele exposities afgeblazen, helaas. 

Voor 2021, dit jaar dus, staan er weer exposities op de lijst. 
Deelname aan de Kunstparade in Heiloo (eind juni) ging, vanwege de nog geldende coronamaatregelen, helaas niet door.
Van 3 t/m 29 juli was werk van mij te zien in ’t Oude Gemaal (Poldermuseum) in Heerhugowaard.
Verder gedurende drie maanden (juli, augustus en september 2021) presenteerde/presenteer ik een totaaloverzicht van mijn werk in het Willibrordus Business Center, WBC. Dit WBC is gevestigd in het Hoofdgebouw van de voormalige Willibrord Stichting.  In een heel ruime locatie, in twee brede, lange gangen, toon ik dan mijn werk. Het is een overzicht van mijn werk uit de afgelopen 15 jaar. In 2006 begon ik namelijk met exposeren.
Nog tot en met 28 september aanstaande kan men er terecht. De expositie is op doordeweekse dagen geopend (dus niet op zat. en zon.) van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Het adres is: Kennemerstraatweg 464 in Heiloo.
Ik ben daar op afspraak aanwezig via telnr. 06 40048559.
De laatste expositie van dit jaar (2021), waaraan ik mee doe, is op 18 en 19 september tijdens de Atelier- en Kunstroute in Heerhugowaard. Op diverse plaatsen in de gemeente exposeren kunstenaars hun werk, sommigen in eigen atelier, anderen op gezamenlijke locaties. Ik toon mijn werk in het Gemeentehuis (Parelhof 1) samen met 14 andere kunstenaars. Men kan terecht van  11.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Ook draag ik dat weekend enkele gedichten van mij voor, want mijn schrijfclub ‘Schrijvenswaard’ doet ook mee aan deze Kunstroute, eveneens in het Gemeentehuis. Leden van onze club laten hun werk horen in de Trouwzaal.

1Reactie
  • Trees Brouwer
    Geplaatst op 15:14h, 10 november

    GEWELDIG EUGENIE !!!!! Van Harte Proficiat!! Echt verdiend hoor. Wij vinden je gedichten en verhalen ook altijd heel mooi. Eindelijk gerechtigheid ,haha!!!!