Deelname diverse exposities

Deelname diverse exposities

Na het succesvolle jaar met veel exposities staan er voor dit jaar, 2020, weer enkele exposities waaraan ik deelneem op het programma.
Maar vanwege de corona-crisis zijn enkele exposities afgeblazen, helaas. Om te beginnen de expositie van onze Kunstkring Plein 4 in het Gemeentehuis van Heerhugowaard, in de maand mei.
Ook de jaarlijkse Kunstparade die eind juni in Heiloo zou plaats hebben, is geschrapt.>
Wat ook niet doorgaat is de Kunst- en Atelierroute in Heerhugowaard. Die zou worden gehouden op 19 en 20 september. Jammer dus.
Maar gelukkig gaat er nog wel een kunstexpositie door op 26 en 27 september in de Artfarm in Heerhugowaard. Onder de titel ‘Be my guest’ organiseert Karin van Bodegom daar een presentatie van werk van kunstenaars die de afgelopen jaren te gast waren in haar radioprogramma over kunst. Ik ben daar ook bij. Het adres is: Rustenburgerweg 126 te Heerhugowaard. De openingstijden zijn beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Er doen 14 kunstenaars mee aan deze expositie. Berichten in de media volgen uiteraard tegen die tijd.

1Reactie
  • Trees Brouwer
    Geplaatst op 15:14h, 10 november Beantwoorden

    GEWELDIG EUGENIE !!!!! Van Harte Proficiat!! Echt verdiend hoor. Wij vinden je gedichten en verhalen ook altijd heel mooi. Eindelijk gerechtigheid ,haha!!!!

Geef een reactie