Deelname diverse exposities

Deelname diverse exposities

Dit jaar, 2019, met name in het voorjaar had ik diverse exposities van mijn schilderijen: in Limmen, in ’t Zand, in Galerie De Vogel in Schiedam, de gezamenlijke expo van onze Kunstkring Plein 4 in Heerhugowaard,  in St. Pancras,  buiten bij het Poldermuseum in Heerhugowaard en als laatste tijdens de Kunstparade Heiloo.
Ook worden nog tot 13 oktober twee gedichten van mij geëxposeerd tijdens een bijzondere expositie van de World Art Games NL in het Museum Maassluis (info www.museummaassluis.nl).
Na die drukke periode in het voorjaar heb ik even rust genomen wat exposities betreft. Ik ben wel aan het schilderen en ook gedichten aan het schrijven. De enige expositie waaraan ik dit najaar nog meedoe is in de Kunstkerk in Heerhugowaard van 25 oktober t/m 20 november. Diverse kunstenaars tonen dan elk één werk in zwart/wit met een steunkleur. (info: www.kunstkerkheerhugowaard.nl). 

 

1Reactie
  • Trees Brouwer
    Geplaatst op 15:14h, 10 november Beantwoorden

    GEWELDIG EUGENIE !!!!! Van Harte Proficiat!! Echt verdiend hoor. Wij vinden je gedichten en verhalen ook altijd heel mooi. Eindelijk gerechtigheid ,haha!!!!

Geef een reactie