Deelname diverse exposities

Deelname diverse exposities

Dit jaar staan drie belangrijke exposities op het programma. De eerste is al geweest. Dat was deelname aan de Kunstparade in Heiloo, eind juni. Ik stond, samen met 7 andere beeldende kunstenaars met mijn werk in de Bibliotheek van Heiloo. Behalve het tonen van mijn schilderwerken, dit keer uitsluitend de bladschilderingen, heb ik ook tijdens die expositiedagen gedichten gedeclameerd. Ook voor die declamaties waren diverse dichters uitgenodigd. Beide dagen, zaterdag en zondag was er veel publiek. De sfeer was heel gezellig.
Er vinden nog twee exposities plaats waaraan ik deelneem. Op 15 en 16 september a.s. presenteer ik divers nieuw werk tijdens de Kunst- en Atelierroute in Heerhugowaard. Mijn werk is dan te zien op het adres: Ruysdaelstraat 53m. Beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Ik exposeer daar samen met kunstcollega Dick van der Lippe. Er is dan van mij veel nieuw werk te zien. Ook hangt er van elke deelnemer één werk in de overzichtstentoonstelling in de Kunstkerk op de Stationsweg.
Daarna, van 19 t/m 28 oktober, doe ik mee met de groep ‘Het Jurriaans Collectief’ aan de Kunst10daagse van Bergen. Wij tonen heel divers werk: textiele kunst; beeldhouwwerken, houtsnijwerk, en schilderijen in diverse stijlen. Ook ik toon daar veel nieuw werk, ook bladschilderingen. Ons werk is te zien in de expo-ruimte van Hotel Marijke in de Dorpsstraat. Alle dagen van 11.00 tot 17.00 uur.
Voor beide exposities is de toegang gratis.

1Reactie
  • Trees Brouwer
    Geplaatst op 15:14h, 10 november Beantwoorden

    GEWELDIG EUGENIE !!!!! Van Harte Proficiat!! Echt verdiend hoor. Wij vinden je gedichten en verhalen ook altijd heel mooi. Eindelijk gerechtigheid ,haha!!!!

Geef een reactie