Deelname diverse exposities

Deelname diverse exposities

Na het succesvolle jaar 2019 met veel exposities stonden er voor 2020 weer enkele exposities  op het programma.
Maar vanwege de corona-crisis zijn enkele exposities afgeblazen, helaas. Dat waren: de expositie van onze Kunstkring Plein 4 in het Gemeentehuis van Heerhugowaard, in de maand mei; de jaarlijkse Kunstparade eind juni in Heiloo en de Kunst- en Atelierroute in Heerhugowaard in september 2020. 
Maar gelukkig ging er nog wel een kunstexpositie door op 26 en 27 september in de Artfarm in Heerhugowaard. Onder de titel ‘Be my guest’ organiseerde Karin van Bodegom daar een presentatie van werk van kunstenaars die de afgelopen jaren te gast waren in haar radioprogramma over kunst. Ik was daar ook bij. 
Het was een zeer geslaagd weekend, met in totaal 160 bezoekers.

Voor 2021, dit jaar dus, staan er weer exposities op de lijst. Afhankelijk  van corona-maatregelen gaan die hopelijk door.
Als eerste: deelname aan de Kunstparade in Heiloo van 25 t/m 27 juni. Ik exposeer dan, met vele anderen, in de Cultuurkoepel aan de Kennemerstraatweg.
Verder gedurende drie maanden (juli, augustus en september 2021) presenteer ik een totaaloverzicht van mijn werk in het Willibrord Business Center, WBC. Dit WBC is gevestigd in het Hoofdgebouw van de voormalige Willibrord Stichting, ook aan de Kennemerstraatweg. In een heel ruime locatie, in twee brede, lange gangen, toon ik dan mijn werk (sowieso coronaproof). Later volgen details daarover met de tijden waarop ik daar aanwezig ben.

1Reactie
  • Trees Brouwer
    Geplaatst op 15:14h, 10 november

    GEWELDIG EUGENIE !!!!! Van Harte Proficiat!! Echt verdiend hoor. Wij vinden je gedichten en verhalen ook altijd heel mooi. Eindelijk gerechtigheid ,haha!!!!